söndag 21 oktober 2012

Tycker till om...

...världens fulaste bil!

Varje gång jag ser denna bil vill jag bara.. Ja, jag vet inte... Finns det påriktitgt en fulare bil? Nej. Kanske någon gammal fult upptunad rostprick till "bil", men hei, dethär är en NY bil! Och man lagar den att se ut såhär?
*suck*

Nåja, de ju bara min åsikt..!

6 kommentarer:

  1. Haha, men de helt sant, den är ful! :D

    SvaraRadera
  2. Ja kallar it äns d dä fö bil... En bil e en gamal bil utan nå extra =)
    Dagens "bilar" e it nå annat än plastlådor som går sönder hela tiden! (min åsikt)
    Far du ti en bilfirma så e d nästan bara nya bilar som e på servis å gamla bilar tvinnar på gatorna! Min 2001 tycker ja redan e fööör ny ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. En gammal trogen taunus som tar en vart som helst i ur och skur! :)
      Vi har en lite nyare modell, typ -06, e hittills jätte nöjd med den! Men vet jo att nyare bilar no mer kan beskrivas som rymdskepp :D

      Radera
  3. De finns faktiskt en bil ja tycker att e fulare än den där, om än den också är totalt horribel och inte borde existera. Det är en Honda, tror jag. Vet inte modellen, och frankly, I do not care, för det känns som att ifall jag vet modellen på bilen kommer all min intelligens att sugas ut ur mig, på grund av bilens spaceade utseende. Kul med bilar som är udda, men var udda på ett snyggt sätt, inte som att designern hade dragit en otroligt dålig LSD tripp och ingen vågat säga emot eftersom hans fru lämnade honom och han inte kunde tänka riktigt bra. Men det är ju synd om honom! Så det blev en ful bil. Kanske han inte skulle varit otrogen med sekreteraren, som dessutom inte alls hade så stora bröst som hon lät alla tro att hon hade. Han måste nog sakna sin fru litet.
    Kanske nästa bil blir bättre, om inte han dock fick sparken och hoppade ner från en bro.. Och för att hylla honom och hans arbete, kommer nästa fula, ännu mer spaceade bil, nämn efter denna otroligt inkompetenta designern som trippade LSD på jobbet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahah, Oooh Ellie! :D Du e ju bara för ljuvlig! Men vet du, precis sådär kan det lika bra ha gått till, ja menar, se nu på bilen?! :D Hahah! Inte illa, inte illa alls!

      Radera