måndag 1 oktober 2012

En helg med dom bästa

Hade varit bestämt länge att vi skulle ut på Lördagen med kompisarna, ta en riktig brakkväll! Så blev det :) 
Först anlände Anna på förmiddagen. Vi plockadee upp Nexi hos Cessis (efter en lååång pratstund) och for till Salo för att träffa en intresserad på henne. Tanten var världens utställnings freak och jag fick genast en dålig fiilis över henne. Hon hade en otroligt pedant och pryd utstrålning, i cirka 55 års åldern skulle jag tro. Hon sökte fel på fel men hittade inte direkt något att klaga på, men Nexi går anorlunda med sina bakben. Hon lägger dom liksom under sej. Har aldrig visat tecken på smärta och gjorde det inte nu heller, men undrar om hon har en lindrig grad av Patella. Tänker absolut kolla upp det om hon inte hinner säljas före det. Oberoende, jag plockade glatt med mej Nexi tillbaka hem :) Senare sökte Cessi henne, och måste säga att jag HOPPAS att hon skulle köpa henne *hoppas hoppas*. Dom går jätte bra ihop och man ser hur Nexi stortrivs! :)

Efter det for vi till mej och fixade oss färdiga, Åsa anlände också och sedan Janne. Sedan for vi vidare till Martin och där började festen feat
Martin, Janne, Anna, Åsa, Emil, Linus & Jones!
Vi sjöng singstar och
SHOTS SHOTS SHOTS SHOTS SHO-SHOTS SHOTS SHOTS SHOTS SHO-SHOTS SHOTS SHOTS SHOTS SHO-SHOTS EVRIBAAAAADI !!

Jag är sällan riktigt riktigt fri för lössläpp på helgarna så vi passade alla på nu, tog festande för min födelsedag tillika, och mer lyckat kunde det inte ha varit!
Till 23-tiden for vi till Fe, var det var smockfullt med sjack! Vi hade alla jävligt roligt, de måste jag säga!
Dansade och dansade och umgicks och dansade lite mer. En viss tös började må jätte dåligt men festen gick vidare utan två personer.
Senare över till Jannes på jatkot. Bastu och pizza! Bastun fullsmockade med människor och en massa chill! :) Nyfikna typer från gatan kom närmare för att kolla läget vem som hade så otroligt mycket energi ännu 4 på natten. Hamnade säga nej till ett x-antal förbipaseranden som ville joina vår kväll!
Då natten kom blev det för mej att dela säng med Åsa! Låta herremannen sova vidare och traska iväg hem till mej. Finns så mycket att prata om då man inte setts på länge, och att dela åsikter med Åsa är det bästa som finns :) Finns inte en mycket mer förstående människa än henne!
Efter fyra timmars nattsömn var man pigg igen och tog frukost på kotipizza feat
Martin, Janne, Anna & Åsa!

På eftermiddagen (då Åsa hade kört hem), i väntan på Oliwer, handlade vi ingredienser till sushi och sedan for vi till Jannes och började förbereda och laga.
Tog ett drop via stallet med Martin och Anna och myste med grisarna en stund. Bytte lite torv och halm och matade dom. 
Sedan back to Jannes, ta emot Oliwer och in och laga resten klart! Vi lagade den godaste sushin jag mågonsin ätit, ingen tvekan om saken!! Fyllde dem med:

-gravad lax och avokado
-gravad lax, gurka och philaost
-surimi och gravad lax
-philaost och gravad lax

Mh-mh-mmmm säger jag! Otroligt mumsigt! Med dem serverades vitlöksbröd! :) Anna åt köttbular, sådär annars bara! Haha! :D
Efter en sådan helg kan man bara konstatera, jag har dom bästa vännerna, och den bästa familjen en människa någonsin kan drömma om! Dom ställer upp för mej, kompromissar, ser till att alla trivs och är fullständigt 100% ärliga!

Tack allihopa, det var en helg  att minnas för livet! <3








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar