tisdag 11 september 2012

Morgonrusch!

Klockan är bara lite över 11 och vi har redan sprungit runt halva stan med Oliwer.
Först och söka ett par nya jeans åt honom som vi köpte via Prylis på facebook. Fina DETROIT jeans! Nästan som nya, för ynka 3 euro.
Sedan till Karis telefon med modemet som inte ännu heller fungerar (överlever nu på Jones internet,  haha). Nå där fungerade det nog så no idea vad problemet är.. Sen via banken och sen hem. Huoh.
Paltade på mej massor med kläder då vi gick ut, bara för att upptäcka att fy sjuttsingen va det var varmt ute...! Vart for hösten? Åska i luften..? Hmm...
Om man skulle ta och börja med lunchen så småningom och sedan ta en dagsvila på saken. Så kanske man orkar se filmen klart idag..
 
Vi skulle se på Matrix 2 igår, Martin var heeelt på G för myskväll med film och gott. Men jag blev så trött att vi fick avbryta i mitten av filmen och gå och sova. Så nu är man iallafall utvilad en natt, för Oliwer sov super bra förra natten!
Annat var det väl med mej, har nog sovit men drömt sådana sabla mardrömmar!
Måsta imorse skicka åt Anna och se att hon levde, för efter nattens bravader i mina drömmar gjorde hon inte det :( Vaknade typ 3 ggr inatt och grät!
Usch det var hemskt...! Nå hon levde, vilken tur, hih! Tillika blev det bestämt att hon kommer hit på lördag, wuippii! Ser fram emot det! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar