måndag 17 oktober 2011

Lilla Raketen

Morgonsysslorna helt undan och överstökade! Har tagit det chill med sonen och sitter nu och funderar om man eventuellt sku borda börja ta i tu med hushållet. Gubben jobbar dubbla skiften och kommer hem först 23, så tid kan man ju inte klaga över att det inte skulle finnas. Fast en stor del av vardagens tid faktist börjar fara till att hålla reda på raketen här hemma.
Ingen skillna om det är att åla sej fram på golvet eller vara i gåstolen så är det en sjudundrans fart på hela tiden! Ena sekunden ligger han på lekmattan, man tittar bort 5 sekunder, tittar tillbaka och ? Ja nu är han i tamburen mittiallt! Han har också börjat försöka slippa upp på knäna med stöd mot vad han nu råkar ha framför sej... Men oavsett farten, och det man hamnar springa efter honom varje sekund när han gör någo "hyss", så nog är det helt underbart fördet! Helt underbart.
Tänderna har vi x2 redan också, satt och funderade igår då lill-killen satt på golvet och lekte och flinade upp sej mot mej så tänderna glimmade, att Vart far tiden egentligen??
Minns så bra förra julen! Magen syntes ganska bra då redan och vi tog familjefoto framför julgranen! Minns dendär stämningen.. Med eld i spisen, julgran och spänningen på den lilla som växte så det knakade i masun! Nu är det snart jul igen, och istället för magen har man nu en sötnöt som yrar på här hemma! Tiden går för fort för att jag skall hänga med riktit ordentligt i svängarna..
Mammaledigheten börjar lida mot sitt slut också, har tre månader kvar av den! Har funderat att ändå vara ledig lite längre, vill inte missanågot här hemma då pojken far på med dunder och brak och lär sej någo nytt varje dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar