onsdag 14 september 2011

Sommar eller höst?

Börjar bli grymt mogen av detta innesittande... Det finns ju inte ens möjlighet att gå ut på en 10 minuters kort-kort vagnpromenad, för genast man kommer utanför dörren har man skuren i nacken!
Vart tog sommaren vägen mittiallt?? Och vad hände med "ett rekordvarmt September"? Just nu är det ända jag ser en mörk, kall, blåsig höst, som nog knappast längre kommer att släpa med sej någon sol! Denhär tiden för ett år sedan, satt man och räknade ner dagarna tills flyget for mot Grekland, och struntade blankt i vad vädret här var...
Gubben hade sin semester först nu, så han skall tillbaka på jobb om en vecka, och vad har man fått gjort under dom fyra veckorna? Nå, man har ju kunnat sitta inne och glo sej trött på dessa fyra väggar iallafall. Det positiva med dåligt väder, är väl att vi har fått en stor del av köksremonten klar!

Jag tycker om hösten, massor! Tända ljus och mysa under en filt i soffan. Så småningom få börja söka fram halsduken och vinterjackan och varmare skor.. Shoppa nya höstmodet ;)
Men nu är jag faktist inte riktit nöjd, hann inte riktit med allting som jag hade planerat! Har inte simmat en enda gång under sommaren, vilket ju är urpinsamt att säga...
"Stallet" åt våra nassar var planerat att vara färdigt till SENAST 1 oktober, men det kommer vi aldrig hinna med. Pga. detta väder har Timi inte fått värst mycket gjort på det, och varje gång man har varit påväg ut med vagn och hela patrasket, för att bygga på det, så har det börjat regna och man har snällt fått traska in tillbaka.
Nå, man får väl bara inse att det är först sommar pånytt om 8 månader, see you then summer<3
I Fredag blir det ändå shoppingturen som inleder höstens mode, bara att ta sedlarna (och Nora) i vacker hand och traska iväg till Skanssi, vad jag sen kan älska hösten! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar