tisdag 13 september 2011

"Sex-måningen"

Idag "fyller" lilla sonen ett halvt år! Man kan ju bara fundera vart tiden riktigt far. Exakt för 6 månader sedan hade man just kommit från duschen och var påväg rullandes upp till avdelningen på BB, med ett litet knyte i famnen, och tårar i ögonen av ett övervällande stålthet och lycka!
Minns att jag för ett par månader sedan satt och funderade på, vad allt en halvåring egentligen klarar av/sysslar med! Våran nasse-liten satt för första gången helt utan stöd igår, en ganska så lång stund! Han har också mycket energi på golvet, krälar framåt. Ibland sakta men säkert, andra gånger med lite mera fart och fläng! Att ligga och peta på mattfranssar är också väldigt roligt! Hans favorit-hobby just nu (förutom mattfranssar) måste nästan vara gåstolen(bilen), att sitta där och knäppra på alla knappar och prata med "kontrollpanelen", det är tydligen mycket spännande! Han är också en riktig charmis, speciellt mot äldre tanter man aldrig sett förut! Tex. i kassakön är han expert på att charma folk!
Idag skall vi fira dagen med rådgivningsbesök och familjemys! I veckoslutet blir det halvt-års kalas med en specialbeställd fylltårta med Oliwers favoritdjur på; rävar!

2 kommentarer: