onsdag 2 november 2011

En vanlig dag!

Efter en mycket lyckad hopplektion med Choko och en allmänt bra start på dagen blev också resten av dagen riktit bra, fast man känner sej allmänt febrig och slapp hela tiden *suck*

Flög mot nya, högre höjder idag med ponnyn! Hon var jätte stressad och genomblöt av svett redan efter en 10 minuters bommövning.. Voi Laudia... På högre hinder gick det bättre, men hon stressade fortfarande, antar att hon bara hade en sån dag!
*hoppas på en bättre dag i Lördag*
Men nu vet jag iallafall vad jag behöver träna mera på;
-att sitta och vänta på hindret, istället för att gå före henne och
-hålla händerna stilla och inte rida henne mot hindret utan VÄNTAAAA (tycks ha svårt med att vänta.. hmm)
Hoppade 80cm pystyhinder och stocken (cirka 60-70cm hög) och det gick utan problemas! Stocken är obehaglig, enligt mej, har aldrig tyckt om hinder som inte faller om man nuddar dom, och det gör stocken definitivt INTE ! Den jäv**n väger säkert ett halvt tonn.. Men efter ett mega-massivt hopp över den och den redigaste pukkin på länge, kom vi fint över den med!
Efter mycket beröm av kusin-vitamin kändes lektionen riktigt bra! Nu siktar vi in oss på Brusaby Kimito i helgen, där vi skall hoppa 65cm, och jag hoppas på en felfri och jämn bana! Sen blir det höjning till 80cm´s banor!

Har idag IGEN haft dendär feberkänslan, disktrasufiilisen och varit allmänt trött och slut osv.. Oliwer har också varit smågnällig och missnöjd, likaså gubben, men det är alltid likadant då det är nattskiftsvecka!
Hoppas det inte är någon febervirus nu påväg hit till vårt, usch, har verkligen inte ALLS tid med någo sånt just nu.. Sååå mycket planer, slutveckan fullproppad med allt från himmel till jord. Vad mera, det var väl så gott som den dagen det. En ny dag imorgon! Sen, HUPS, nu hade det gått en vecka.. Kommer tiden nånsin börja gå långsammare med barn, eller kommer den rusa iväg nu såhär för alltid?... Den går så otroligt snabbt. Konstaterade hepit med Timi igår att "oho, November REDAN??"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar