torsdag 10 november 2011

New car

Nya bilen hemma! Äntligen.. Har varit billös nu sedan måndagen då vi fick Audin bortsåld. Måst säga att jag saknade den lite nån dag, men den var alltför "teiniauto" och alltför liten! Man tyckte ju först att den var jätte stor och passlig som familjebil, MEN efter att Oliwer föddes och alla stuff faktist sku in och ut ur bilen hela tiden, sen märkte man att den blev ganska krånglig, och trång! Nu efter att vi bytte bilstol åt Oliwer blev det ännu värre. Den som satt och åkade framme fick ha knäna under hakun..

Men vår nya ride har iallafall mycket med utrymme, så är mycket nöjd med köpet hittills! Med "gulis" känns det nu ännu mera "familjigt" för vår lilla familj!

2 kommentarer:

  1. Grattis till nya bilen! Man skall göra vardagen så bekväm och enkel som möjligt och att ha rätt storleks bil är faktiskt sååå skönt! Då tvillingarna var riktigt små åkte jag första gången in till Åbo med vår Ford Escort (INTE FARMARE).Dubbelvagnen hade gubben fått in med mycket möda och man skulle lirka på ett visst sätt för att få in den- eller ta den i flera biltar. Hade träff med min mamma på Stockmann, fine good, parkerade i deras p-hus. Sen då jag skulle hem betalar man ju biljetten o har en viss tid på sig att köra ut. Ungarna i sina stolr , svetten lackar och vagns-jäveln rymdes inte in, inte fast vad jag o mamma gjorde... Lämna halva vagnen guppandes utanför o körde sakta sakta hem till barndomshemmet på Slottsgatan, där pappa räddade mig. NU kan jag skratta, då svalde jag tårar och svor om vartannat.

    H.Viveca

    SvaraRadera
  2. Jo märkte nog själv att med barn är det tillåtet att skämma bort sej själv med bekvämligheter! Vagnen ryms in utan problem alls, var igår och handlade och fick utan problem in vagnen och 3 handelskassar i bakluckan! Ljuvligt med stor bil!
    Din berättelse påminner mej om mina vagnsproblem med gamla bilen i Skanssis p-hus, hade ju inte bråttom nånstans, men pinsamt va det förde att sparka med våld in vagnen i bakluckan.. Gömde mej bakom ratten och körde sen fort bort :D

    SvaraRadera