torsdag 17 november 2011

Bubbla i Åbo

Har varit på BUBBLA-bebisteater till Åbo idag, med Oliwer, Filip och Jonna!
Måst ha varit mycket populärt för Oliwer eftersom han satt stilla och småfnittrade och klappade i händerna under hela 1 timme! WOW!
Man fick tillomed själv skratta till emellanåt, faktist lyckat!
Först skulle man ringa på en dörrklocka för att slippa in till själva teatersalen, och det skulle ha räckt åt oss som underhållning, eftersom nassen tyckte det var otroligt faschinerande!!
*Pling-Plong*
Sedan gick resten av teatern ut på att lyssna på musik, puffa till kuddar,
leka med balonger, hälla vatten i plåtmuggar (mycket roligt enligt sonen), leka kisse-misse och i slutet låta alla bebisar myrvla fritt på golvet! Omtyckt!


På vägen ut ur Louhi parkeringshall fick vi problem med Oliwers sittkärra, fick inte ihop den på någo vänster! Vi vred och vi svängde och vi tryckte men nej... Till slut hamna jag ringa till Timi och fråga hur i hela (*piip*) jag skall få ihop vagnfanet!? Men det var ju sist och slutligen inte så svårt, hade bara missat den lilla röda knappen *hups* Efter många om och men fick vi in allt och alla i bilen och då vi väl kom till utfarten och skulle sätta biljetten i automaten: "Kortti on kelvoton" Snälla dethär måste vara ett skämt! Tydligen hade man bara 15 minuter på sej att lämna hallen efter betalning och vi var 18 minuter efter betalningen vid porten, så där stod man med 8 bilar bakom sej, 16-rusningen, ett kort som inte fungerade och det var omöjligt att komma varken framåt eller bakåt! AHTANPAIKANKAMMO.... Efter att ha tryckt på INFO knappen, väntat åratal på att få svar, förklarat att vi tårat med vagnarna och missat tiden, ja SEN slapp vi äntligen ut! Voi jessus endå... Ska man skratta eller ska man gråta??
En åboresa rikare, kul var det, men alltid lika mycket äventyr då man är nånstans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar